11-23 saatleri arası açık olan masaj salonu etilerde. Kolay bir adreste olması salonu daha güzel yapıyor genelde zor yerleri seçtiklerinden adresin kolay bulunur olması extra bir avantajı oluyor salonun.Lüks ve temiz olması kaliteli bir mekan olduğunun havasını veriyor.Ücretleri konusunda bir bilgi olmamasından dolayı gitmek isteyen arkadaşların sormalarında fayda vardır.

Editör notu:Gitmeden seansın ne kadar sürdüğünü sorun 15dkka masaj yapıp bitti olmamasına dikkat edin baştan savma bir masaj olmamasının garantisini isteyin(bir seans ortalama 45dk. ile 1saat arasında sürmektedir)


ADRES

Nispetiye Mh. Aytar Cd. Sunar Apt. No: 14 Kat: 2
Etiler Girişi, Otopark Karşısı Etiler / İSTANBUL

TEL
0212 324 33 31
0532 589 46 46
Yasemin Hanım

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Ucret 100+ bahşiş şeklinde.
Çalışan kadro çok cezbedici değil. çok gerekmedikçe tavsiye etmem.

admin dedi ki...

100tl +min50tl bahşiş alıyorlar(telefonda dileğiniz miktar size kalmış diyor 50tl almadan masaja başlamıyor)extra hiç birşey yok berbat bir masaj sakın gitmeyin aman ..

Adsız dedi ki...

VALLA BENDE GİTTİM BAHŞİŞ DİYORLAR AMA ODADA PEŞİN İSTİYORLAR RESMEN KAFA KOPARMA YERİ UZAK DURUN DERİM 100 + 50 BAHŞİŞ BEN GİRDİM BERBAT ÖTESİ

Adsız dedi ki...

buraya kimsenin gitmesini tafsiye etmem telde engelli olduğumu söyledim sorun yok dediler oraya hizmet vermiyoruz dediler üç kağıtçı yalancı bunlar

Blogger tarafından desteklenmektedir.